Bamboe keuken

Info

Voor deze vrijstaande villa aan de ’s Gravenweg te Rotterdam ontwierp TR Custom Carpentry een complete greeploze keuken op maat, met een praktische L-vormige opstelling, wandkast en bijkeuken.

Geheel naar wens van de klant is de maatwerk keuken voorzien van een doorlopende aluminium greeplijst, soft-close aluminium lades en een Silestone composietstenen werkblad. De keukenfronten zijn gemaakt van 100% ecologisch, massief 3-laags bamboe voorzien van een duurzame hardwax afwerking.

De spoelzone is voorzien van een Siemens inbouwvaatwasser, roestvrijstalen spoelbak en Quooker combi kraan voor kokend- én warmwater. Aan de andere zijde bevind zich het keukeneiland met de Bora inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging. In de kastenwand aan de andere zijde zijn de combimagnetron, (stoom)oven en warmhoudlade functioneel op hoogte ingebouwd.

De aansluitende bijkeuken is in dezelfde stijl uitgevoerd als de rest van de keuken. Hier is een extra spoelbak geplaatst en efficiënte opbergruimte gecreëerd waar onder andere de wasmachine en droger hun plaats kregen.

Heeft u interesse om een keuken te laten maken welke tot op de millimeter aansluit bij uw wensen? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Categorie
Keuken
Locatie
Prins-Alexander, Rotterdam, Zuid-Holland
Jaar
2020
Materialen
Bamboe, composietsteen, aluminium lades