de Zalmhaventoren

Info

Naast een prachtige luxe keuken, ontwierpen wij voor dit appartement in de wolken een prachtige kast op maat van houtfineer welke geheel geïntegreerd wordt in dit fraaie penthouse met wijds uitzicht over de Maasstad. De Zalmhaventoren aan de Gedempte Zalmhaven in het Rotterdamse Scheepvaartkwartier is voor ons één van de mooist mogelijke canvassen voor maatwerk.

Heeft u hier ook een maatwerk kast nodig? Of wellicht een walk-in closet, thuiswerkplek of ander meubel? Twijfel dan niet om contact op te nemen. TR Custom Carpentry kan u ook van dienst zijn met een maatwerk keuken, geheel ontworpen en gebouwd naar uw wensen. Wij maken onze meubels vanuit onze Rotterdamse meubelmakerij, gelegen aan de noordrand van de stad.

In de Rotterdamse hoogbouw voelen wij ons thuis, dus heeft u een appartement in the Red Apple, Markthal, de Rotterdam, New Orleans, Montevideo, Fenixloods, Terraced Tower, CasaNova, Up:town, The Muse, de Hoge Heren of wellicht een toren welke zich nog in de bouwfase bevind, wij zijn u graag van dienst!

Categorie
Garderobekast, Inbouwkast, Keuken, Wandkast
Locatie
Gedempte Zalmhaven, Scheepvaartkwartier, het Nieuwe Werk, Rotterdam
Jaar
2022
Materialen
HPL, houtfineer