Totaalinrichting

Info

Bij de afbouw van deze kluswoning in het centrum van Rotterdam verzorgde TR Custom Carpentry als meubelmaker diverse maatwerk oplossingen voor het appartement met loft indeling op de bovenste etages.

Naast het ontwerpen en plaatsen van de keuken heeft onze meubelmakerij de voorzijde van het appartement voorzien van een wandkast op maat welke de raamkozijnen geheel omlijst. Deze boekenkast functioneert tevens als zitbank en is geheel opgebouwd uit massief berken multiplex.

Op de bovenste etage, welke middels de vide uitkijkt over de onderliggende etage, werd samen met de betrokken architect een onconventioneel ontwerp samengesteld en uitgewerkt om alle wensen van de opdrachtgever; een ligbad, toilet, stoomdouche, wasmachineruimte én installatieruimte te plaatsen onder het deels schuine dak.

Dit ontwerp leidde tot een luxe mat zwart ligbad omgebouwd met zwart gebeitst Tricoya, één van de duurzaamste plaatmaterialen beschikbaar, met aan beide zijdes ruimte voor een functionele ladekast en een opbouw voor de wastafel.

Over de lange muur van de ruimte is één groot blok geplaatst opgebouwd uit berken multiplex, waar alle andere items, ondanks de beperkte hoogte, meer dan volwaardig hun plaats kregen. Heeft u ook een lastige ruimte in huis waar onze creativiteit als meubelmaker de oplossing voor kan zijn? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Categorie
Badkamermeubel, Boekenkast, Wandkast
Locatie
Oude Westen, Middelland, Rotterdam, Zuid-Holland
Jaar
2018
Materialen
Berken multiplex, Medite Tricoya